Varikosette NL,BE

Varikosette crème tegen spataderen

Uitvoerige aanpak is de sleutel tot een succesvolle behandeling van spataderen. Varikosette is een zeer doeltreffende behandeling. Deze unieke crème werkt effectief tegen spataderen. Het maakt de bloedvaten strakker en versterkt ze.

Varikosette, plaatselijk aangebracht, wordt beschouwd als een uitstekend hulpmiddel voor de preventie en behandeling van spataderen. U zult merken dat u niet meer zonder wil!

 

 

Waarom heb je spataderen:

  • Erfelijkheid;
  • Veel stilzitten of juist langdurig staan;
  • Nieuwe diëten zonder vezels;
  • Zitten met gekruiste benen;
  • Overmatige belasting in de sportschool;
  • Hormonale geneesmiddelen, zoals anticonceptie of verkoudheidsmiddelen.

 

Kenmerken van spatader crème:

Verhoogt de vitaliteit, verlicht slechte gevoelens als gevolg van spataderen (zwelling, zwaar gevoel in de benen, jeuk, krampen) en beschermt tegen het vermoeide benen syndroom.

 

Het effect van Varikosette

Door zijn unieke samenstelling, werkt deze crème effectief en veilig. Het kan de tekenen van lokale ontstekingen wegnemen en zwelling en pijn verminderen. Bij regelmatig gebruik verbetert deze crème de conditie van de bloedvaten, versterkt ze en maakt ze strakker.

Een bijkomend voordeel is dat Varikosette subjectieve klachten zoals tintelend gevoel, kou in handen en voeten, vermoeidheid en benauwdheid vermindert.

 

Het belangrijkste doel van de crème is het verminderen en verlichten van pijn, het verdunnen van het bloed, het versterken van de aderen en het voorkomen van bloedstolsels.

Spataderen worden beschouwd als ernstige aandoening, welke meteen moet worden behandeld:

Kleine spataderen, Reticulaire spataderen, Zeer grote spataderen, Veneuze insufficiëntie, Trofische zweren

 

 

 

 

Advertisements